Torsdag – Sedona

Langsom morgen, hvor der er tid til at lave en stor portion frugt med müsli. Jeg sidder ude på terrassen og nyder solen, den blå himmel og udsigten!

Lidt før middag kører vi mod Sedona, vi vil bare ud og gå en tur og nyde vejret. Vi var faktisk ikke afklarede om, hvor vi ville køre hen, da vi kørte ind i Sedona, men ret hurtigt kom vi til at tænke på en hike, vi har taget for 2 år siden, som faktisk er ret smuk. Så der kører vi hen – Doe Mesa 🙂

Endnu engang konstaterer vi, at der er flere mennesker i Sedona end de tidligere år. Det er skønt, at så mange får øje på gode steder – omvendt gør det mig lidt ked af det. Bliver jeg lidt egoistisk her? Nej – tvært imod – her er bare så mange fine steder – gamle ruiner og petroglypher/helleristninger – og nogen af de steder, hvor klippevæggene med GAMLE petroglypher før stod nok så smukt, er der nu tegnet grafitti på og mærker om, at “man” har været her. Og det gør mig sgu ked af det! Her er nogle rigtig fine gamle steder, som bør holdes i ave – ikke ødelægges. Men når der er mange, som får nys om et godt sted, så ender det med at komme i et eller andet blad med “gode hikes” – og så har vi balladen, fordi ikke alle kan finde ud af at administrere det.

Det lidt egoistiske i det hele er nok, at vi sætter umådeligt stor pris på vores gode lange hikes, hvor vi bare kan være os selv i naturen, uden hujende og højtråbende mennesker, som bliver kørt rundt i jeeps og sat af på de smukke steder for lige at tage et par billeder… men så må vi jo bare igang med at finde nye gode steder 🙂

Der holder også mange biler her, hvor vi parkerer bilen. Men sommetider ved man aldrig, om “alle de andre” går samme vej som dig – og heldigvis har vi nogenlunde vores hike for os selv. Tid til gående meditation, for jeg tror faktisk lige præcis det er det, det her giver mig. Meditation i den ustyrligt smukke natur her ovre, alt imens jeg går.

Vi går op på toppen af Doe Mesa, finder et sted tæt på kanten, hvor vi spiser frokost. Vi har net heroppe, så vi beslutter begge to at sende live på Facebook – det er ikke så meget jeg har gjort det indtil nu, men det er klart noget af det, jeg skal gøre mere fremadrettet. Her oppe er der bare SÅ smukt! Så mens Danmark sidder og ser optakten til Eurovision eller hvad det nu er, så sidder vi her og kigger ud på den smukkeste natur – og jeg vil ikke bytte for noget i verden.

Vi bliver enige om at filme vores tur ned – og det gør vi så… det er en lidt lang video, så sæt dig godt tilrette og nyd turen:

Vi triller tilbage til Flagstaff, i godt humør ovenpå en fantastisk skøn gåtur.