Mindful Arizona – re:TREAT your body and soul 2017

En 6 dages tur ud i naturen og ind i dig selv. Retreaten indeholder både smukke, intense og nærværende vandreture ud i USAs fantastiske natur, og væren 3 dage langt uden for det etablerede samfund, hvor du vil få mulighed for at mærke dig selv fysisk og mentalt.

Fakta om Mindful Arizona 2017:

Retreaten er IKKE
– et overlevelseskursus!
– en luksusferie!
– et sted, hvor du skal performe!

Retreaten ER til gengæld
– en 6 dages retreat, hovedsageligt udenfor, hvor du lærer om naturen og om dig selv
– en personlig og spirituel rejse, hvor du lærer dig selv at kende på et nyt og dybere plan
– praktisk og hands-on læring om, hvordan du klarer dig i naturen
– mindfulness! En væren her og nu, på en åben og ikke dømmende måde, hvor du kan slippe stress og gamle mønstre, som ikke gør dig godt.

2 dags oplevelsestur til Sedona og Oak Creak Canyon:

Sedona - stedet, der er kendt for sine smukke og helt unikke røde bjerge. Vi skal finde en gammel indianerruin, bestige bjerge og mærke kraften på nogle af Moder Jords mest skønne og spirituelle steder.

Oak Creak Canyon - et smukt og frodigt paradis, som ligger midt i de røde bjerge, mellem Sedona og Flagstaff. Vi vandrer gennem vandet og på stierne i skoven, mens vi hører fugle og ser på smukke sommerfugle. En oase midt i ørkenen…
Sedona

Tag med os på 2 dags oplevelsestur til smukke Sedona – de røde bjerges land.
Sedona er kendt som et af de 10 mest spirituelle/hellige (sacred) steder i verden! Her finder man en meget høj koncentration af alt fra buddhisme, kristendom, shamanisme og oprindelig indianske spiritualitet. Det er et mekka for alt, hvad der er spirituelt, helligt og energifyldt. Selve byen Sedona er meget turistpræget, fyldt med restauranter (også gode) og alverdens lækkerheder og tingel-tangel. Vi tager dig med udenfor byen, hvor “det hele” sker…

Sedona er omgivet af røde bjerge – deraf også tilnavnet The Red Rocks! Naturen her er så smuk, at du næsten kun kan drømme dig til det, hvis du ikke har været her. Men naturen er også ubarmhjertig – det er ørken – meget tørt og virkelig varmt, når solen står højt på himlen. Langt tilbage i tiden har området omkring Sedona været kendt blandt det oprindelige folk som helligt.
Vi har oplevet at mærke energien – den indre ro og den store følelse af noget helt unikt i hele kroppen – når vi har været alene eller næsten alene på helt specielle steder, som ikke alle kender til. Det er de steder, vi gerne vil tage dig med til.

Oak Creek Canyon
Mellem Sedona og Flagstaff, stadig i de røde bjerge, findes der en kløft – ikke at sammenligne med Grand Canyon på nogen måde – den er meget mindre. I bunden af Oak Creek Canyon finder vi en biflod til Verde Floden. Her er frodigt og grønt, fyldt med fugle, sommerfugle og andet fantastiske dyreliv. her er ubeskriveligt smukt, og det er et område, som er meget besøgt af folk, som gerne vil “ligge ved stranden” om sommeren. Derfor har vi selvfølgelig lagt denne tur på en hverdag, og tage afsted fra morgenstunden.

3 dages back-to-basics

Tag med os på en 3 dags Back-to-Basics retreat ud i Arizonas vilde natur!
Det perfekte sted til vores tur, hvor fokus er at finde roen i dig selv og lære dig selv bedre at kende. Du lærer de helt grundlæggende ting for at kunne være i – og med – naturen, både do’s og don’ts. Du finder dine styrker og lærer at håndtere dine begrænsninger på bedst mulige måde. Du bliver guidet gennem meditationer, hvor du har mulighed for at dykke ned i dit ubevidste jeg og mærke din egen urkraft.

Slip stress og negative tanker, find jordforbindelsen og mærk dine styrker, både alene og i et team. Her ude er nattens eneste lyde dit eget åndedræt og dyrene i naturen, og nattens eneste lys er stjernerne på himlen og månen. Her er ingen lys fra byen og ingen larm fra biler. Om dagen vil du opleve en ørken med fantastiske udsigter, solen fra en oftest skyfri himmel og masser af natur. Her kommer ikke andre end os og de få mennesker, der bor i området, hvor vi er.

Vi bor, spiser, mærker, lytter, deler, lærer, sover, snitter i træ, laver mad, mediterer og ER i naturen i 3 dage, hvor du har alle muligheder for at lære dig selv meget bedre at kende.

Man kan være i naturen på mange måder. Området vi skal være i, ligger langt uden for byerne. Vi har valgt et sted som dette, fordi det netop er det, der er brug for. Vi har brug for at mærke naturen og os selv - mærke følelsen af, at du skal finde din egen kraft, men aldrig er alene når du er en del af et team.

Vi er langt væk fra alting og naturen giver os de bedste muligheder for at give slip på alt det skrammel, vi slæber rundt på herhjemme, såsom pres fra vores omgivelser, stress og negative tanker.

Du kan sove i dit hjemmebyggede shelter, du kan vælge at sove på et liggeunderlag under åben himmel - eller du kan vælge at sove i telt. Det er helt op til dig. Vi anbefaler, at du sover i naturen, gerne i selvbygget shelter. Oplevelsen er unik – at sove i noget, du selv har lavet, i og med naturen, det er en helt fantastisk oplevelse. Og så sover man faktisk ret godt.
Vi kører tilbage til byen efter 3 lærerige dage.

• Du lærer om de grundlæggende færdigheder, når du er ude i naturen
• 3 dage uden mobil, uden computer, uden kalender, uden ur - og uden to-do-lister
• Mærk jordforbindelsen og dine styrker, både alene og i et team
• En spirituel rejse - ud i naturen og ind i dig selv
• Slip stress og negative tanker
• Find din indre kraft gennem meditationer

1 dags oplevelsestur til Grand Canyon:

Grand Canyon, en af de mest smukke og fantastiske naturoplevelser i USA. Vi skal opleve Grand Canyon fra den smukkeste side, se solnedgangen fra et knap så turistpræget sted, og vandre i de smukke omgivelser.

Meget tidligt om morgenen kører vi til Grand Canyon National Park, som er en af USAs største nationalparker. Solen står op kl. 05.23 og det skal opleves, når man har muligheden for det! Selve Grand Canyon er en dyb kløft – 446 km lang, op to 29 km bred, og har en dybde på ca. 1.800 meter. I bunden snor Coloradofloden sig smukt, og det kan med sindsro siges, at dette sted er et af verdens store vidundere, smukt, storslået, voldsomt, fint, og ganske dragende.

Grand Canyon er et absolut et naturfænomen uden sammenligning overhovedet. Vi ser solopgangen fra et ganske særligt sted, som ikke er overrendt med turister, et sted, vi gerne vil dele med dig. Herefter går vi en temmelig lang tur, hvor vi ser Grand Canyon fra nogle af de mest fantastiske vinkler.

Vi kører tilbage til vores base efter en lang og oplevelsesrig dag.

Generel information

Retreaten er for dig som:
...har lyst til at se storslået natur – og ikke nødvendigvis der, hvor alle andre kommer. Du får oplevelser for livet og tager kærlighed til naturen med dig hjem.

Fysik
Dagene i Sedona og i Grand Canyon vil indeholde mange timers vandring. Vandreturene vil variere i længde og sværhedsgrad, vi vil gå i 2-6 timer. Vi vil gå i udfordrende terræn, du kommer til at bruge både hænder og fødder, dog uden at der er tale om klatring. Er du i almindelig god form, er vant til at gå, og har du gå-på-mod, kan du sagtens deltage.

Mad undervejs
Vi har adgang til et lille gasblus, så vi kan lave varm mad. Maden vil være let, også at tilberede. Vi har frokost med på vores gåtur, og der er frugt og andet godt med, samt maaaaasser af vand.

Tøj, sko med mere
Vandresko/-støvler, som er gået godt til.
Der er varmt i Arziona på denne tid af året! Solen er skarp og hård ved huden. Hav enten tøj på, der dækker skuldre og nakke, eller sørg for masser af solcreme (hvilket vi under alle omstændigheder tilråder).
Medbring hat, kasket el.l. med. Og gerne et tørklæde, du kan tage om halsen eller på hovedet vædet i vand, når det bliver rigtig varmt.

Deltagerprisen inkluderer
Overnatning på hotel 2-3 nætter på 2 personers værelser
Morgenmad, frokost og aftensmad (vælger vi at spise på restaurant, får du xx i tilskud til det, du ønsker at spise.
Vand, te og kaffe.
Kørsel mellem destinationerne. Hvis du har lejet bil på din ferie i Arizona, får du betalt det brændstof der bruges på vores fælleskørsler.

Deltagerprisen inkluderer ikke
Rejse til USA (så du kan jo sagtens være herovre i en længere periode, både før og efter)
Lommepenge
Snacks og anden mad og drikke end det, der serveres
Påklædning og grej under kurset
Vandresko/-støvler

Pris for hele turen: DKK 5950,-
Hvis du ønsker enkeltværelse pålægges tillæg: DKK 1500,-

Minimum deltagerantal: 3
Maximum deltagerantal 8

Depositum:
2.500 kr betales ved tilmelding og refunderes kun hvis min. antal deltagere ikke nåes.
Det resterende beløb betales inden afrejse med mulighed for at betale i rater.

Kontakt os gerne mere for mere information og spørgsmål: info@www.mindfularizona.dk