Lørdag – Mormon Lake

I dag er det vores store knægts fødselsdag… 28 år gammel – hold da op, det er vildt. Så han får selvfølgelig en kæmpe lykønskning først – og den er selvfølgelig kommet personligt også.

Jeg vågner tidligt og går i gang med noget arbejde, jeg er nødt til at kigge på inden vi tager afsted. Efter et par timers arbejde og et bad, hilser vi på de to svenske kvinder, der også har overnattet hos David. Det er altid sjovt, når vi møder andre europæer og særligt skandinaver, mens vi bor her, og det er sket et par gange. De har booket en tid, hvor de skal se Antelope Canyon, et af de store trækplastre her i Arizona. Så de kører tidligt, og vi kan komme i gang med at pakke. I år er et af de år, hvor vi rykker teltpælene op flere gange. Det er okay, vi har nogle gode baser undervejs og nu skal der altså pakkes for første gang. Sikke et rod!!! Vi har dog fået vasket tøj og får nu samlet alle vores ting sammen, pakket det, vi skal have med – og får lov at lade resten stå hos David. Det hjælper en del!

Jeg vender tilbage til mine ansøgninger og det kommer til at tage længere tid end først forventet. Vi (Key Consult Search & Selection) har pt 3 spændende jobs opslået og der er heldigvis kommet en del ansøgninger, der skal læses igennem og vurderes, og jeg er først færdig ved 14-tiden.

Vi kører igen til Mormon Lake og nyder som altid turen. Vi får talt om vores forestående tur og vi glæder os HELT VILDT!!!! De vigtigste ting bliver gjort klar til at blive pakket i bilerne i morgen tidlig og så skal der kød på grillen. Det sørger Chris for – og kødet er jo selvfølgelig fra Flying M Ranch og altid super lækkert. Ellen har lavet et par salater og naboerne, som hovedsageligt kommer til Mormon Lake i weekenderne om sommeren, kommer over med mashed garlic potatoes (en opskrift jeg MÅ have fat i) og endnu en salat og Anna har bagt en glutenfri upside-down ananaskage til dessert.

Sikke et måltid med en flok skønne mennesker. Efter maden – og mega lækker kage – finder Chris guitaren frem og så er der lørdags-hygge. Vi sidder og hygger, griner, synger og snakker et par timer, inden der er opbrud og sengetid. Vi sover ude i Ellen og Chris´ trailer (campingvogn), som står i gården. Der er redt op og vi kravler ud og går – igen – ud som et lys. Sikke en skøn dag, endnu en skøn dag i selskab med gode venner.