Fredag – Phoenix og Forever HQ

Tidligt op og ud ad døren. Vi har en aftale med min skønne veninde Helle og hendes forlovede Joe i Phoenix kl 10. Det er altid lidt skørt at køre ind i byen om morgenen, men vi når frem lige præcis til tiden og mødes med de to fantastiske mennesker.

Vi starter dagen på Forever Nutraceuticals, hvor alle Forevers vitaminer, Argi+, Ultra mm bliver lavet og pakket til HELE verden.

Vi var her også sidste år, men i år har vi besluttet os for at tage turen med Helle og Joe. Vi bliver taget imod af 3 skønne mennesker i hvide kitler. En ung fyr, Connor, er vores guide i dag. Vi starter med at få at vide, at de her producerer og pakker alle produkter i pille-, kapsel- og pulverform. Resten, alt det flydende bliver produceret og pakket i Dallas, Texas.

Vi starter med at gå i laboratoriet, hvor alle prøver bliver lavet. Dvs de tester hver batch af f.eks. fiskeolie for at sikre, at der er et spejlbillede af, hvordan netop fiskeolien skal være. De har simpelthen det, der vil svare til et fingeraftryk for hvert produkt, der produceres – og når man så tester det, skal det være så tæt på 100% som overhovedet muligt.

Man tester, om der er den nøjagtige mængde vitaminer i de forskellige produkter, “skiller” f.eks. B-vitaminet ad for at sikre, at der er den rette mængde B6, B12 osv i. Det samme med mineraler. Hvis de finder en afvigelse på noget som helst, laver man en prøve til for at sikre, at det ikke er en fejl – og en prøve til, hvis der stadig er en afvigelse – og er der så stadig en afvigelse, ja, så stopper de produktionen, til de har fundet ud af, hvad der er gået galt. Dvs. de kontakter leverandører for at tjekke op på deres kvalitet osv. Hold nu op, hvor en kvalitetskontrol de har,  jeg er lige så imponeret som jeg var sidste år.

Vi får hele runden, hvor vi ser, hvor og hvordan vitaminerne blandes, trykkes i pilleform og i gel/kapsel, såsom vores Arctic Sea og den nye Move, hvordan de tørrest, så de får den nøjagtige fasthed/blødhed, de skal have, så de ikke lækker (kapsler) eller smuldrer. Vi ser bl.a. hvordan de hælder et “fad” fuld af Arctic Sea op, og ALLE kapsler kommer altså igennem 2 menneskers øjne for at tjekke form og konsistens. Det er ret vildt!

Vi ser og hører om blandingsmaskinerne, ovnene, fryserne osv og hvordan produkterne laves og emballeres. Vi kommer omkring lageret, hvor kasser står og venter på at komme rundt i verden.

Når de f.eks. har pakket alt det, der produceres her i huset til C9, F15 og Vital 5, så sendes det hele til AVA i Dallas, Texas, hvor de pakker færdigt med Aloe vera gel, og her fra videre ud i verden.

Vi har mulighed for at stille alle de spørgsmål, der måtte brænde sig på hos os – og hvor ER det rart at få det hele first hand, så det ikke er noget med “jeg har hørt fra nogen” eller “jeg tror nok”… og vi er velkommen til at kontakte dem efter vores rundtur, hvis vi har yderligere spørgsmål.

En del af maskinerne står dog stille nu – det er fredag og omkring middag nu, maskinerne kører 5 dage om ugen i døgndrift, men i dag bliver mange af dem rengjort og der gøres klar til weekend.

Taknemmelighed fylder mig – og nok os alle – for at være en del af en virksomhed, som er så hamrende professionel og som har så dygtige og dybt engagerede mennesker ansat.

Vi kører mod Forever hovedkontoret i Scottsdale – men stopper ved en Whole Foods, hvor vi køber lidt frokost, som vi tager med os og spiser, mens vi venter udenfor HQ på, at klokken bliver 13, hvor vi har en aftale med Lauren. Her er så smukt – tænk engang, den her bygning har tidligere været en bank, indtil Rex Maughan købte den midt i 90´erne.

Vi går op i receptionen og møder Lauren, som jeg har mødtes med herovre sidste år, og som jeg kommunikerer med løbende. Skøn, skøn kvinde, som tager os med på en rundtur i hele kontorbygningen. Det ER jo fredag eftermiddag og Mother´s day weekend, så mange er taget på weekend, men vi får en god rundvisning alligevel.

Vi kommer tilbage til receptionen og Lauren beder os vente for lige at tjekke, at der ikke er møder i huset. Der har netop været et større møde – men nu er det frokost, så mødelokalet, der hvor de store beslutninger tages, er tomt lige nu.

Vi går ind og Navaz tager imod os. Hun er Executive Vice President og sekretær for Rex. Hun præsenterer sig og byder os velkommen – og siger så at Rex har set frem til at møde os. Så vi træder ind på kontoret, som rummer hundredevis, hvis ikke tusindevis af smukke gamle bøger, billeder, certifikater, hilsener fra præsidenter og forretningsmennesker, smukke minder fra de sidste mange, mange år. Rex kommer hen imod os og byder os velkommen. Han vil selvfølgelig gerne vide, hvem vi er og hvor vi kommer fra – og noget af det, der slår mig allermest – og som også slog mig sidste år, da jeg mødte ham er, at han har en helt oprigtig lyst til at møde netop MIG – og Claus, og Helle og Joe… Han vil gerne høre vores historie og hvordan vi er forbundet.

En oprigtig mand, som tror på det bedste i os alle og som har levet et liv, hvor han har bygget sit firma op for, at alle der vil, kan leve et bedre liv.

Vi taler om, at Rex faktisk har aner i Danmark, hans tipoldefar på hans fars side er oprindeligt dansker. Og som han siger, hvis vi havde tid, ville han gerne vise os hele hans familiebog og peger over på bordet… der ligger en MOPPEDRENG af en bog – og den har vi nok ikke lige mulighed for at gennemgå i dag…

Og så skal vi selvfølgelig have taget billeder – aaaaallesammen 🙂 Han har tid og der er ingen hast…

Efter vores lille seance med Rex, forlader vi Forevers hovedkvarter og kører hver til sit. Helle og Joe har en aftale i Phoenix lidt senere, Claus og jeg handler lidt i Phoenix, inden vi kører tilbage til Flagstaff, hvor vi har en aftale på den Mexicanske med Mike 🙂

Phoenix 🙂