28/6-2016: Besøg hos Forever Living Products

Vi kører til Phoenix tidligt, vi har en aftale kl. 10 om en rundvisning på Forever Nutraceuticals, som er en del af Forever Living Products.

For dem, der måske ikke ved det, så er Forever Living Products det firma, der producerer de bedste aloe vera produkter, og ja, det er selvfølgelig de produkter, vi forhandler. Hele grundkernen i Forevers produkter er aloe vera, som er bæredygtigt og økologisk dyrket på marker, der er naturlig gødet, de er håndplukket og håndfileteret. Det er produkter, som er gennemtestet – dog aldrig på dyr! Det er produkter, som er til pleje af vores indvendige krop – og til vores udvendige. Der er aloe vera juice, som skaber balance i hele vores system, der er kosttilskud, som er af højeste kvalitet, der er sindssygt lækre hudplejeserier, der passer til enhver hud, der er make-up uden parfume og andet skidt, og der er livsstilsprogrammer, der kickstarter dit vægttab og hjælper dig med at fastholde mål og vægt.

28.06.16 Forever6

Og så tilbage til, hvad vi laver i Phoenix i dag! Vi besøger som skrevet Forever Nutraceutical, hvor de hvor de producerer en del af Forevers vitaminer, fiskeoliekapsler, proteinpulver og biprodukterne.

Hold nu op manner, jeg er imponeret! Vi starter i laboratoriet, hvor vi får vist, hvordan de analyserer både råvarer og færdige produkter, de tester altså kvaliteten af det, der kommer i produkterne og de måler på indholdet af de færdige produkter. Ethvert produkt skal leve 100% op til det, der står på etiketterne, så man får det, man betaler for.

28.06.16 Forever1
En af de helt fantastiske maskiner, der tester vores produkter

Vi får stillet nogle spørgsmål undervejs, som vi har diskuteret derhjemme. Det er SÅ fedt, at stå lige der ved siden af alle de dygtigste laboratoriemedarbejdere, der ved, hvad de taler om. Jeg er som skrevet imponeret!

Vi har tilsyneladende fået en VIP tur, så vi kommer hele produktionen igennem. Fedt at få lov at se hele processen fra råvarerne, der kommer ind, til blandingen til produkterne, til maskinen, der presser vitaminpillerne og den, der laver fiskeoliekapslerne, og se, hvordan kvalitetskontrollen er inde over hver eneste proces.

Denne her maskine "samler" vores Arctic Sea - fiskeolien forsegles inden i kapslen og wupti, er der en fiskeoliekapsel! Det ser vildt ud!
Denne her maskine “samler” vores Arctic Sea – fiskeolien forsegles inden i kapslen og wupti, er der en fiskeoliekapsel! Det ser vildt ud!

Fiskeolieprocessen er ganske særlig – ALLE fiskeoliekapslerne bliver spredt ud på et lærred, og bliver tjekket for størrelse og form. Det er imponerende og ja, det er det altså! Hele rundvisningen tager godt og vel en time – vi har ikke så mange spørgsmål undervejs, vores rundviser er mega grundig og efterlader os med åben mund og polypper – vi er imponerede 🙂

Der udtages 10 Arctic Sea (fiskeoliekapsler) hver eneste time for at sikre, at kvaliteten er som den skal være.
Der udtages 10 Arctic Sea (fiskeoliekapsler) hver eneste time for at sikre, at kvaliteten er optimal.

 

28.06.16 Forever4
Her bliver vores Ultra Vanille (til proteinshake) pakket i poser og herefter i kasser.

 

Og her bliver Argi+ pakket i små portionsposer (som vi ikke kan få DK endnu).
Og her bliver Argi+ pakket i små portionsposer (som vi ikke kan få DK endnu).

Efter rundvisningen har vi en aftale på Forevers hovedkontor – vi har egentlig ikke fået så meget anden info end at vi får en rundvisning. Så vi er noget spændt på, hvad vi egentlig kommer til at se. Sikke et sted! Det er en fantastisk bygning, som ligger virkelig skønt i Scottsdale, som er et af de absolut bedre steder i Phoenix. Vi har ikke tænkt så meget over, hvad det egentlig er, vi skal se her. Men sikke et sted! Det er en fantastisk bygning – udvendig ser den totalt ”let og lækker” sydlandsk ud, helt i hvidt med røde tage og med en sø i ”baghaven”, med en grøn gårdhave indeni, hvor fra man vælger, hvor man vil hen i bygningen.

Forever Living HQ i Scottsdale, Arizona
Forever Living HQ i Scottsdale, Arizona

Det ser totalt indbydende ud. Når man træder indenfor, bliver bygningen ikke mindre smuk – men den får et helt andet look – den virker ”gammel og rustik” på en virkelig flot måde. Vi venter i receptionsområdet og bliver hentet inden længe, og så starter vores rundtur. Vi starter i “flaggangen”, hvor der er et flag for alle de lande, Forever Living er repræsenteret i – 158 forskellige flag!

Et helt tilfældigt udvalgt flag på "flaggangen".
Et helt tilfældigt udvalgt flag på “flaggangen”.

Nu skifter billederne farve… bare fordi vi kan 🙂
Vi hilser på stort set alle på direktørgangen, de fleste er i huset og kommer ud og hilser på med åbne arme og et stort smil. Alle var interesserede og spørger ind til, hvor vi er fra og da vi fortæller, at vi kommer til Arizona hvert år, får vi at vide, at vi altid er velkommen her i hovedkvarteret. Vi får nogle gode snakke om salg, produkter og rekruttering.

Når vi engang imellem fortæller folk, at Forever er en familievirksomhed, som alle vi business owners er en del af, så mærker vi det virkelig her. Fornemmelsen af at være så velkommen og at blive modtaget på den her måde gør, at vi slet ikke er  så er man ikke i tvivl om, at i den her virksomhed løfter vi alle i flok som en stor familie.

I det her mødelokale træffes de store beslutninger!
I det her mødelokale træffes de store beslutninger!

 

Fra starten af Forever, hvor logoet var en måge! Ørnen er kommet til sidenhen :-)
Fra starten af Forever, hvor logoet var en måge! Ørnen er kommet til sidenhen 🙂

Så – here it goes again! Dagens ord er…. Wauw!

Vi ender ved Rex´ kontor (Rex har stiftet Forever Living Products i 1978) og dem, der er ham nærmest i dagligdagen. Han er ikke selv til stede, det havde vi heller ikke forventet. Vi kiggede rundt på hans kontor og så hans mange spændende bøger og ting på væggene… Hold op, hvor har den mand dog oplevet meget og skabt meget.

Og på det her kontor er de helt store planer lagt! Vi kan næsten mærke det...
Og på det her kontor er de helt store planer lagt! Vi kan næsten mærke det…

Rex har gjort så mange gode ting for andre mennesker, han har stiftet utallige velgørende organisationer og støtter endnu flere. Rex arbejder for, at alle skal have et bedre og sundere liv – og netop det er, hvad hans tanker med Forever Living har været fra starten.

28.06.16 OurHistory

Og så er vi klar til en lille overraskelse… Rex er nemlig næsten færdig med et møde og har meddelt, at han er helt klar til at møde os 🙂 Den her mand har en fantastisk udstråling, han er meget karismatisk, imødekommende og omsorgsfuld i hans møde at tage imod os på. Jeg er meget overrasket og ydmyg over at møde denne mand, som har skabt så meget og ændret så mange hundredetusinder af menneskers liv. Vi får taget et par billeder med ham og han ønsker os held og lykke med vores business og med vores rejse, og gentager, hvad alle andre har sagt, nemlig at vi er mere end velkommen igen.

Rex Maughan - manden der har skabt Forever Living og meget mere!
Rex Maughan – manden der har skabt Forever Living og meget mere!

28.06.16 Forever14

Sikke en super dag – jeg er, efter den her dag, endnu mere stolt over at være en del af denne internationale virksomhed. Wauw, hvor har visionen været stor fra starten og wauw hvor er vores produkter og produktionen af dem bare unikke! Vi er omgivet af kærlige og omsorgsfulde mennesker, der ønsker at skabe succes og sundhed i andre menneskers liv.

Now that´s a big bird!
Now that´s a big bird!

Vi kører mod Flagstaff igen – men opdager undervejs, at der har været en brush fire op til motorvejen, så vejen er lukket i nordgående retning. Det er højsæson for brande her ovre, og det her er en brand, der breder sig hen over de tørre områder omkring motorvejen. Et kæmpe område brænder, den breder sig hurtigt – og der er bl.a. flere helikoptere til at slukke branden.

Bush fire.
Bush fire.

Heldigvis er der ikke noget skov i området, men branden kan skabe store problemer alligevel og skal slukkes hurtigst muligt. Så vi tager bagvejen – de små grusveje, som er nogenlunde parallelt med motorvejen. Sikke en omvej, men også meget hyggelig. Turen hjem tager noget længere end forventet, men vi har masser at tale om og vi kommer nok ikke langsommere frem end dem, der hænger i køen, tværtimod 🙂

Hvis du er blevet nysgerrig efter at høre mere om de muligheder vi har fået gennem Forever, så vil vi hjertens gerne dele mulighederne med dig!

The best opportunity