26-27/5-2015: Reiki Drumming kursus

ADVARSEL! Hvis du bange for noget med energi eller bare alternative tanker – så må du nok hellere springe dette indlæg over… 🙂

Så kom dagen, hvor jeg skal på et kursus, jeg har glædet mig helt vildt til! Reiki Drumming – et skridt dybere ind i Reiki healingen. Efter jeg gentog Reiki I & II i sidste uge, har jeg næsten ikke kunnet vente med at komme igang med trommen.

Trommen har altid kaldt på mig. Ikke slagtøjstromme-agtigt… men den fortryllende, fascinerende, meditative tromme, som jeg har fundet i shamanismen, hos indianerne og i østlige traditioner. Sidste år kiggede jeg på kurset, men var ikke klar. Da vi havde bestilt dette års rejse, skrev jeg til Laurelle og Michael og spurgte, om de kunne planlægge et kursus efter, hvornår vi ville være her. Og YES, det gjorde de 🙂

Undervisningslokalet (billedet er fra 2014, fik ikke taget et i år)
Undervisningslokalet (billedet er fra 2014, fik ikke taget et i år)

Jeg er super spændt på dagen der nu er igang. Vi kører tidligt fra Flagstaff mod Sedona og nyder som altid turen, som går gennem hårnålesving gennem skov og gennem bjergene. Vi har filmet, for at alle kan komme med på en virtuel tur gennem et af de smukkeste landskaber jeg nogensinde har set (se med i næste uge, når vi lægger filmen op).

Reiki Drumming er som øverst skrevet, at tage et skridt dybere ind i Reiki healingens verden. Kurset er udviklet af Michael Baird, som har Peace Place her sammen med Laurelle Gaia. De har arbejdet med Reiki i over 25 år, og har haft stedet her i over 15 år, hvor de har undervist. Michael har gennem årene fundet ud af, at ved at bruge trommen kan vi tillade os selv at gå ind i en meditativ tilstand, give slip og tage imod. Trommen giver en dyb, monoton lyd – 160-220 slag i minuttet…

Vi lærer om trommen, dens historie, hvordan den er blevet brugt op gennem årene, af indianere verden over, af shamaner, af mennesker, som har arbejdet dybt med udtryk, sjæl og hjerteenergi. Vi hører historien om, hvordan dette kursus er opstået, hvad trommen har betydet for Michael og de mennesker, han har arbejdet med.

Og så skal vi finde vores egen stemme igen! Vi er alle blevet tysset på, blevet bedt om at være stille, når vi som børn gerne ville sige noget, give udtryk for noget, eller måske endda forklare, at det ikke var os, der smadrede sukkerskålen, selvom vi fik skyld for det. Eller måske er vi ikke blevet troet på, da vi fortalte nogen, at vi blev mobbet eller slået. Vi har alle fået frataget vores stemme på et eller andet tidspunkt i livet.

Min Reiki tromme-soulmate Debra :-)
Min Reiki tromme-soulmate Debra 🙂

Måske påvirker det os, når vi skal sige noget i forsamlinger, når vi skal stå op for os selv på arbejdet, når vi gerne vil synge, men fortæller os selv at vi ikke kan – fordi det sidder dybt i os, at vi ikke er gode nok, at vi skal tie stille, eller at vores mening ikke tæller. Nå, det var vist et lille sidespring… Vi skal på en trommerejse, hvor vi skal finde tilbage til engang, vi er blevet bragt til tavshed… det er så vildt! Det er underbevidstheden der arbejder, når trommen taler. Wauw!!! Det er ikke noget, jeg vil gå i dybden med her – det er en dyb og personlig proces, som alle burde opleve. Vi taler ikke bare om at finde vores fysiske stemme her – vi taler om kernen i vores selvværd og selvtillid!

Gennem trommen kan vi bevæge os i tid og sted – vi er ikke helt selv herre over, hvad der kommer til overfladen, fordi det er vores underbevidsthed der arbejder. Spooky? Egentlig ikke – det føles omsorgsfuldt og trygt.

Vi arbejder også med at ændre gamle mønstre, som ikke er til vores bedste. Det er ikke ukendt, at vores negative tankemønstre kan gøre os syge, kede af det, depressive… Vi kan alle arbejde med affirmationer – men at forankre det dybt i vores sjæl – det kan trommen – åbenbart – hjælpe os med 🙂

Efter i 2 dage at have overgivet mig til trommen er jeg 100% overbevist! Det her er et værktøj, som kan bruges til alt! Til healing af gammelt lort, vi slæber med os, til at finde selvværd og selvtillid, til at turde tage ansvar for eget liv, som led i teambuilding, til at finde ind til kernen af os selv – og finde hjem til os selv igen.

Jeg er i fuldstændig harmoni med mit selv efter de her dage, jeg tror på mig selv, og jeg ved jeg er på den helt rette vej i mit liv.

Jeg har taget min tromme ind i mit hjerte – den er blevet en integreret del af mig, og jeg glæder mig til at bruge den sammen med mennesker, som ønsker healing, styrke og udvikling!

Der er ikke billeder af min tromme endnu – jeg skal lige nurse den lidt først 🙂

JEG ER 100% FAN!

 

Happy happy :-)
Happy happy 🙂