25/6-2016: Flagstaff here we come

Efter vi har pakket bilen, kører vi nordpå fra Florence. Vi får shoppet lidt i en af de outlets vi kommer forbi, Claus får afleveret hans Macbook til rep i en Applebutik, og vi fortsætter til Flagstaff – vores by. Aaaaah – FERIE!

20160630_144713000_iOS_lille

Vi kører først ud til Tony og Holly og deres to skønne unger Brooke og Hawk. De er blevet som familie efterhånden og vi holder så meget af dem. Vi får vendt alt det, der er sket gennem det sidste år (i meget korte termer dog) og glæder os til mange gode timer sammen her i ferien.

Vi tjekker ind hos vores gode ven David, hvor vi bor igen i år. Så fantastisk at have et sted at være og hvor vi kan føle os hjemme. Vi har kendt David gennem nogle år efterhånden og føler os godt tilpas i hans selskab og i hans hus. Vi får lige smidt alle vores ting ind og sagt ordentligt hej – inden vi ræser ud ad døren igen.

25.06.16 i bilen

Vi har en aftale med Troels, en af Claus´ medinstruktører fra kurset i Florence. Han har et par dage ekstra i Arizona og har fulgt vores råd om at tage herop omkring Flagstaff. Vi har foreslået at vi tager på Black Barts og får en god steak og lidt underholdning 🙂

Det er en super hyggelig aften, og vi kører fyldte og trætte hver til sit og med planer om at mødes i morgen tidlig til en tur til Sedona og skønne oplevelser.

25.06.16 Black Barts